JOBALERT

Een baan bij De Twentse Zorgcentra

Een baan bij De Twentse Zorgcentra, wat houdt dat in?
Werken bij De Twentse Zorgcentra betekent werken voor de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Met ongeveer 2.500 medewerkers en ruim 600 vrijwilligers bieden we dagelijks direct of indirect heel uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening aan onze ruim 2.000 cliënten. Ons doel voor de cliënt is ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van de cliënt zelf.

Een baan bij De Twentse Zorgcentra houdt in ieder geval in dat jij een bijdrage levert aan het goede leven van onze cliënten. Wij onderscheiden onze groepen door middel van ondersteuningsprofielen. Met de ondersteuningsprofielen kunnen we de cliënt begeleiding geven die beter aansluit bij de zorgbehoefte.

Deze ondersteuningsprofielen zijn:
  • Verstandelijk Gehandicapt (VG): voor cliënten die Licht Verstandelijk Beperkt (LVB) zijn, Matig Verstandelijk Beperkt (MVB) of Ernstig Verstandelijk Beperkt (EVB);
  • Intensieve Verpleging en Verzorging (Intensieve V&V);
  • Hoog Alert.
 

Zoek jij een baan in de directe zorg? Dan kunnen deze ondersteuningsprofielen je ook helpen een goede keuze te maken voor werk dat echt bij je past. Je bekijkt het ondersteuningsprofiel dat je aanspreekt en kunt dan meteen zien welke vacatures daarbij horen.

2.000

cliënten

2.500

medewerkers

600

vrijwilligers

121

woonlocaties

57

dagbestedingslocaties

Uitgelichte banen

27 november 2023

Begeleider Flex Verzorgend of Verpleegkundig

De Twentse Zorgcentra | Van 6 tot 32 uur

Flexibele inzet mét de zekerheid van vaste uren. Wij zijn op zoek naar collega’s! Wil jij werken binnen ons Flexplein en je (recente) ervaring binnen de verstandelijke gehandicaptenzorg verder ontwikkelen?…
lees meer » »

 
Is je interesse gewekt?
Vind je nieuwe baan tussen de vacatures. Of ontmoet ons op één van onze events!

Wil je een open sollicitatie sturen of wil je meer informatie over het werken bij De Twentse Zorgcentra? Neem gerust eens contact op met één van onze recruiters. Dat kan door te bellen, appen en mailen. Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Appen en mailen kan natuurlijk altijd, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op waarbij we ons richten op een maximale reactietermijn van 2 werkdagen.

Meer info

Yvonne Holthuis-Beernink

Recruiter

Voeg 06-20622449 toe aan je contacten op je mobiele telefoon en ga naar WhatsApp of naar web.whatsapp.com
Bel naar het nummer 06-20622449

Gefeliciteerd
Je hebt succesvol gesolliciteerd!