JOBALERT

Contactpagina

Wil je meer informatie over een baan bij De Twentse Zorgcentra?

Jouw leven ondersteunen we samen, dichtbij en deskundig!


Spreekt dit je aan en wil jij ook werken vanuit deze missie voor onze cliënten? Dan komen wij graag met je in contact!

Wij staan voor je klaar om vragen te beantwoorden over het werken bij De Twentse Zorgcentra of om je meer te vertellen over onze vacatures. Wil je een open sollicitatie sturen, dat kan uiteraard ook.

Je kunt onze recruiters bellen, appen of mailen. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Appen en mailen kan natuurlijk altijd, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op, ons streven is binnen 2 werkdagen.

Meer info

Yvonne Holthuis-Beernink

Recruiter

Voeg 06-20622449 toe aan je contacten op je mobiele telefoon en ga naar WhatsApp of naar web.whatsapp.com
Bel naar het nummer 06-20622449

Wil jij meer informatie over een leerwerkplek of stageplek bij De Twentse Zorgcentra?
Wil jij werken met een unieke doelgroep? Ben je klaar voor de uitdaging op niveau 3 of 4 waarbij je direct ervaring opdoet in de praktijk? De Twentse Zorgcentra biedt regionaal het grootste aantal leerwerkplekken, wij gebruiken deze ervaring om jou een optimaal leerklimaat te bieden! Bekijk hier de vacature en neem contact op met één van onze coördinatoren.

Binnen De Twentse Zorgcentra bieden we leerwerkplekken aan voor zorggerichte en agogische opleidingen op niveau 3 en 4. De instroommomenten zijn in september en februari. We bekijken per instroommoment voor welke opleidingen we gaan werven. Voor het instroommoment in september starten we in maart/april met de werving. Voor het instroommoment in februari starten we in oktober met werven. Houd de vacatures op onze site in de gaten!

Meer info

Yolande Wieldraayer

Coördinator BeroepsPraktijkVorming

Voeg 06-10933204 toe aan je contacten op je mobiele telefoon en ga naar WhatsApp of naar web.whatsapp.com
Bel naar het nummer 06-10933204

Willy Horstman

Coördinator BeroepsPraktijkVorming

Voeg 06-10933204 toe aan je contacten op je mobiele telefoon en ga naar WhatsApp of naar web.whatsapp.com
Bel naar het nummer 06-14154059
Wil jij meer informatie over vrijwilligerswerk bij De Twentse Zorgcentra?
Iemand blij maken? Wil je iets betekenen voor een ander? Meld je dan aan als vrijwilliger bij De Twentse Zorgcentra. Met slechts 2 uur in de maand kun je al iemand blij maken.

We hebben een veelzijdig aanbod aan vrijwilligerswerk. Veel van onze vrijwilligers doen leuke dingen met een cliënt, bijvoorbeeld wandelen, fietsen of muziek maken. Ook zijn er vrijwilligers die zich beschikbaar stellen als maatje of gastgezin. Daarnaast kun je ook als vrijwilliger actief zijn zonder dat je verbonden bent aan één cliënt. Dit kan bijvoorbeeld door te klussen, tuinieren, chauffeuren of door een kook- of handwerkclub te leiden. Ben je benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan hier.

Het belangrijkste resultaat van jouw inzet is natuurlijk een blije cliënt! En de ervaringen van onze vrijwilligers vertellen ons dat het hun een goed gevoel geeft en hun leven verrijkt. Als je enthousiast bent geworden of meer informatie wilt opvragen, dan kun je terecht bij onze coördinatoren vrijwilligerswerk Ada Weelink (regio Losser, Hengelo en Enschede) of Paula Oude Hengel (regio Almelo, Nijverdal, Rijssen, Tubbergen, Vriezenveen).

Meer info

Paula oude Hengel

Coördinator vrijwilligerswerk

Voeg 06-51277382 toe aan je contacten op je mobiele telefoon en ga naar WhatsApp of naar web.whatsapp.com
Bel naar het nummer 06-51277382

Ada Weelink

Coördinator Vrijwilligerswerk

Voeg 06-51277382 toe aan je contacten op je mobiele telefoon en ga naar WhatsApp of naar web.whatsapp.com
Bel naar het nummer 06-42721892
Gefeliciteerd
Je hebt succesvol gesolliciteerd!