JOBALERT

In het kort

Naam eventOnline spreekuur: Stage en Leerwerkplek
Voor wie?Leerlingen en stagiaires
TijdIedere eerste dinsdag van de maand tussen 17:00 en 19:00 uur
LocatieOnline via MS Teams
 

Online spreekuur: Stage en Leerwerkplek

Praktijkervaring opdoen tijdens je opleiding is belangrijk. De Twentse Zorgcentra biedt een leerklimaat waarin je als student kunt kennismaken met je toekomstige beroep. Dit doen we door middel van diverse stage- en leerwerkplekken in heel Twente.
Voor meer informatie over een stage- of leerwerkplek kun je contact opnemen met onze Coördinatoren BeroepsPraktijkVorming Willy Horstman, Saskia Verhaag en Yolande Wieldraayer.

Zij hebben iedere eerste dinsdag van de maand een “online spreekuur” tussen 17.00 uur en 19.00 uur via MS Teams. Ze bespreken dan al je vragen rondom leren en werken samen met je. Als je hiervoor belangstelling hebt, kun je je via onderstaand formulier aanmelden voor de eerstvolgende eerste dinsdag van de maand. Eén van de BPV-coördinatoren neemt dan contact met je op en maakt een afspraak met je.

Liever eerst even contact? Dat kan door te bellen, appen en mailen. Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Appen en mailen kan natuurlijk altijd, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Meer info?

Yolande Wieldraayer

BPV Coördinator

Voeg toe aan je contacten op je mobiele telefoon en ga naar WhatsApp of naar web.whatsapp.com
Bel naar het nummer

Andere events zijn...

Koffiemoment

Locatie: De Twentse Zorgcentra
Gefeliciteerd
Je hebt succesvol gesolliciteerd!