JOBALERT

Waar ben je naar op zoek?

Een stage bij De Twentse Zorgcentra

Een stageplek bij De Twentse Zorgcentra
Ben jij klaar om praktijkervaring op te doen met een unieke doelgroep? Zoek je een leerklimaat waarin jij je kunt ontwikkelen tot volwaardig zorgprofessional? Kom stage lopen bij De Twentse Zorgcentra!
Als stagiair bij De Twentse Zorgcentra begeleid je de cliënt bij het vormgeven van de regie over zijn leven, verzorgende en/of verplegende activiteiten kunnen hier onderdeel van uitmaken. Als stagiair ben je onderdeel van het team en is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij zorgen voor ervaren en deskundige stagebegeleiders die je ondersteunen in je leerproces. Jaarlijks doen zo’n 250 stagiaires praktijkervaring op bij De Twentse Zorgcentra. Wil jij weten hoe het is om bij De Twentse Zorgcentra stage te lopen? Lees hier ervaringsverhalen van onze stagiaires.

Stageplaats

Je stageplek is afhankelijk van de opleiding die je volgt. Als je een agogische opleiding volgt word je ingedeeld op groepen waar de focus ligt op het begeleiden van cliënten. Het is goed om te weten dat verzorgende en/of verplegende activiteiten ook onderdeel zijn van je dagelijkse werkzaamheden. Wanneer je een zorg gerelateerde opleiding volgt ligt de nadruk op de zorg-/verpleegtechnische aspecten van de werkzaamheden. Natuurlijk is de agogische begeleiding van cliënten ook onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden.

Wij bieden stageplaatsen aan voor de opleidingen

 • Helpende Zorg en Welzijn niveau 2
 • MBO Maatschappelijke Zorg (MZ) niveau 3 en 4
 • MBO Verzorging en Verpleegkunde (V&V) niveau 3 en 4
 • Combi-opleiding Verzorgende IG/Maatschappelijke Zorg niveau 3
 • HBO Social Work
 • HBO Verpleegkunde (HBO-V)
 • Master orthopedagogiek of psychologie

Wij bieden stageplaatsen aan voor de opleidingen

 • Fysiotherapie
 • Sport en bewegen
 • Secretariële ondersteuning
 • Logopedie
 • Gedragskundigen

Snuffel- of oriënterende stage

Ben je op zoek naar een snuffel- of oriënterende stage? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator

Stagevergoeding

Als je meer dan 150 uur stageloopt krijg je een stagevergoeding. Conform de CAO Gehandicaptenzorg ontvang je bij 36 uur stage per week (100%) een vergoeding conform CAO. Bij een lager aantal uren is de vergoeding naar rato. De stagevergoeding is inclusief reiskosten woon/werkverkeer.

VOG

Alle studenten moeten voorafgaand aan de stage een originele en geldige VOG overhandigen aan De Twentse Zorgcentra. Zodra bekend is dat je bij De Twentse Zorgcentra stage gaat lopen sturen wij jou digitaal een link om de VOG aan te vragen, de kosten hiervan kun je later declareren.

2.000

cliënten

2.500

medewerkers

600

vrijwilligers

121

woonlocaties

57

dagbestedingslocaties

Is je interesse gewekt?
Het is gebruikelijk dat het BPV-bureau van je opleiding voor jouw stageplek zorgt. Afhankelijk van je opleiding kan het voor komen dat je zelf voor een stageplek moet zorgen. Als je per mail contact met ons opneemt gaan wij voor je op zoek naar een uitdagende en leerzame stageplek binnen De Twentse zorgcentra.

Voor meer informatie over een stageplek kun je ook contact opnemen door te bellen, appen en mailen. Je kunt ons bellen op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Appen en mailen kan natuurlijk altijd, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Voeg 06-14154059 toe aan je contacten op je mobiele telefoon en ga naar WhatsApp of naar web.whatsapp.com
Bel naar het nummer 06-14154059
Meer info

Willy Horstman

BPV Coördinator

Gefeliciteerd
Je hebt succesvol gesolliciteerd!