JOBALERT

Vakantiekracht in de Meivakantie en daarna

  Geld verdienen, ervaring opdoen, iets betekenen voor onze cliënten én daarna misschien wel lekker feesten op Freshtival: wat wil je nog meer?! De leukste vakantie- of weekendbaan vind je bij De Twentse Zorgcentra.   Ben jij 18 jaar of ouder en wil je graag iets betekenen voor onze cliënten en wat extra geld verdienen in de vakantieperiode? Lijkt het jou leuk om een fijne dag voor onze cliënten te realiseren? Met als beloning een grote glimlach van ze? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Jij kunt hier iets betekenen voor een ander en krijgt er ook nog een leuk salaris voor terug. • Betekenisvol werk met een glimlach • Uren en dagen zelf bepalen • Geen dag is hetzelfde Wat ga je doen? Je gaat aan de slag bij onze woongroepen op de verschillende zorgparken. Daarin mag je natuurlijk aangeven wat je voorkeur is. We werken grofweg met 3 verschillende doelgroepen:
  • Hoog Alerte Groepen: Op deze woongroepen ben je bezig met de begeleiding van cliënten die gedrag laten zien dat soms niet 1-2-3 te begrijpen is. Het gedrag is bijvoorbeeld onverwacht of past in jouw ogen niet in de context. Soms kunnen cliënten agressief zijn naar anderen of naar zichzelf. Op deze groepen is het de uitdaging om de onderliggende behoefte of emotie te vinden.
  • Intensieve Verpleging en Verzorging: Op deze woongroepen ligt de nadruk op de verplegende en verzorgende handelingen. Dat vraagt veel intensieve ondersteuning van jou als begeleider waarbij je letterlijk dicht bij de cliënt staat. Je neemt zorgtaken over en begeleidt de cliënt de dag door. Je helpt hem of haar met datgeen wat zelf niet lukt.
  • Verstandelijk Gehandicapt: Tussen het begeleiden en verzorgen van cliënten, zit ook een combinatie van de twee. Op dit soort groepen ben je dus zowel met begeleiding als verzorging/verpleging bezig.
  Als je nog bezig bent met je opleiding of een diploma hebt in een zorgrichting, dan ben je meer dan welkom bij ons. Dus: • Heb je een zorggericht of agogisch diploma, op minimaal niveau 3, dan kun je starten als begeleider. • Zit jij in het 3e of 4e schooljaar van je HBO-opleiding (Verpleegkunde of Social Work) en heb je je Propedeuse, dan kun je starten als begeleider. • Ben je bezig met een zorggerichte of agogische opleiding (niveau 3 of 4) en heb je minimaal 20 weken aan relevante stage-ervaring opgedaan, dan kun je starten als assistent-begeleider. Wat krijg je? • Een vakantiebaan of weekendbaan, dat staat goed op je cv!; • Waardevol werk met onze cliënten in de schoolvakanties, avonden of in het weekend op de uren die jou het beste uitkomen; • Een plek in gezellige teams; • De kans om waardevolle werkervaring op te doen, nieuwe mensen te ontmoeten en mooie herinneringen te maken; • Een een arbeidsovereenkomst tot en met de herfstvakantie (en als je wil nog langer); • Een lekker salaris! Een bruto uurloon van minimaal € 12,40 tot maximaal € 21,35. Hier komt nog 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering bovenop; • Kilometervergoeding. Last but not least… Solliciteer je en word je in de meivakantie al ingepland? Dan is er ook tijd voor ontspanning en maak je kans op 1 van de 5 vrijkaarten voor FRESHTIVAL 2023 op zondag 29 mei (1e pinksterdag). De winnaars van de kaarten krijgen dit te horen in de week na de meivakantie. Werk je alle 5 de vakanties in één jaar bij ons? Dan krijg je een extraatje, namelijk een fashioncheque twv €50,-! Zorg dan wel dat je je stempelkaart laat stempelen bij ons😉. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je aan de leukste groepen te koppelen!

Aanmelden Vakantiekracht

Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Neem vrijblijvend contact met ons op
Jouw leven ondersteunen we samen, dichtbij en deskundig!

Spreekt dit je aan en wil jij ook werken vanuit deze missie voor onze cliënten? Dan komen wij graag met je in contact!

Wij staan voor je klaar om vragen te beantwoorden over het werken bij De Twentse Zorgcentra of om je meer te vertellen over onze vacatures. Wil je een open sollicitatie sturen, dat kan uiteraard ook.

Je kunt onze recruiters bellen, appen of mailen. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Appen en mailen kan natuurlijk altijd, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op, ons streven is binnen 2 werkdagen.

Meer info

Tanja Dijkstra

Recruiter

Voeg 0686862501 toe aan je contacten op je mobiele telefoon en ga naar WhatsApp of naar web.whatsapp.com
Bel naar het nummer 0686862501

Romy Lotgerink

Recruiter

Voeg 0686862501 toe aan je contacten op je mobiele telefoon en ga naar WhatsApp of naar web.whatsapp.com
Bel naar het nummer 0686863078
Gefeliciteerd
Je hebt succesvol gesolliciteerd!