JOBALERT

Vrijwilligerswerk bij De Twentse Zorgcentra

Onbetaalbare ervaring opdoen? Word vrijwilliger bij De Twentse Zorgcentra!
Samen koffiedrinken, fietsen of wandelen in de natuur of klussen op één van onze locaties. Als vrijwilliger ben jij een belangrijk onderdeel in het leven van onze cliënten. Door vrijwilligerswerk kun je kennis, vaardigheden en creativiteit benutten of uitbreiden en je krijgt er veel voor terug. Onze vrijwilligers noemen plezier, energie en mooie momenten de reden waarom zij werken bij de Twentse Zorgcentra. Lees de ervaringsverhalen van onze vrijwilligers!
Als vrijwilliger kun je op veel manieren van waarde zijn. Ga bijvoorbeeld samen met cliënten fietsen, zwemmen of muziek maken. Ook kun je je als vrijwilliger beschikbaar stellen als maatje of gastgezin. Liever vrijwilligerswerk doen zonder dat je verbonden bent aan een cliënt? Dat kan natuurlijk ook! Jouw bijdrage kunnen wij goed gebruiken bij tuinieren, klussen, chauffeuren of bij het leiden van een kook- of handwerkclub. Bekijk onze actuele vacatures voor vrijwilligerswerk.

Wat levert het jou op?

Met vrijwilligerswerk bij De Twentse Zorgcentra doe je niet alleen iets voor een ander, je krijgt er prachtige ervaringen voor terug. Vrijwilligerswerk zorgt voor werk- en levenservaring en kan bijvoorbeeld een opstap zijn voor een carrièreswitch. Het is een mooie manier om kennis te maken met mensen met een verstandelijke beperking. Vrijwilligerswerk geeft je de mogelijkheid nieuwe vaardigheden te leren, nieuwe kennis op te doen en je netwerk te vergroten. Maar bovenal geeft vrijwilligerswerk je plezier en voldoening.

Daarnaast bieden wij jou als vrijwilliger de volgende faciliteiten:
   • WA- en ongevallenverzekering
   • reiskostenvergoeding van €0,30 per kilometer
   • gratis lidmaatschap van de personeelsvereniging. Kijk voor meer informatie op www.dtzcpeve.nl
   • collectieve ziektekostenverzekering

2.000

cliënten

2.500

medewerkers

600

vrijwilligers

121

woonlocaties

57

dagbestedingslocaties

Uitgelichte vacatures voor vrijwilligers

25 november 2019

Vrijwilliger Buschauffeur

Almelo; Enschede; Losser

Vrijwilliger: ‘‘Sinds vier jaar ben ik buschauffeur. Elke week ga ik twee keer op pad om de bewoners van de woongroep naar het paardrijden of huifbedrijden te vervoeren en weer…
lees meer » »

 
Wil je meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken samen met jou naar de mogelijkheden. Dat kan door te bellen, appen en mailen. Je kunt ons bellen van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Appen en mailen kan natuurlijk altijd, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Meer info

Paula oude Hengel

Coördinator vrijwilligerswerk

Voeg 06-51277382 toe aan je contacten op je mobiele telefoon en ga naar WhatsApp of naar web.whatsapp.com
Bel naar het nummer 06-51277382

Ada Weelink

Coördinator vrijwilligerswerk

Voeg 06-51277382 toe aan je contacten op je mobiele telefoon en ga naar WhatsApp of naar web.whatsapp.com
Bel naar het nummer 06 42721892
Gefeliciteerd
Je hebt succesvol gesolliciteerd!